Μοιραστείτε
Πήγαινε κάτω
avatar
Ανδρέας
ΤeamOwner
ΤeamOwner
Αριθμός μηνυμάτων : 48

Ο κορμός δεν κοβόταν με τίποτα γιατί είχε χαραγμένο στο κέντρο τον Τίμιο Σταυρό! Empty Ο κορμός δεν κοβόταν με τίποτα γιατί είχε χαραγμένο στο κέντρο τον Τίμιο Σταυρό!

Την / Το Παρ Οκτ 18, 2013 5:52 am
Φήμη μηνύματος : 100% (2 ψήφοι)
Ο κορμός δεν κοβόταν με τίποτα γιατί είχε χαραγμένο στο κέντρο τον Τίμιο Σταυρό!

Ο κορμός δεν κοβόταν με τίποτα γιατί είχες χαραγμένο στο κέντρο τον Τίμιο Σταυρό!
Η ιστορία του σταυρού πάνω στο πεύκο μέσα σε 3 ημέρες έχει μαθευτεί σε όλο το χωριό και διαδίδεται από τον έναν στον άλλον.

Την περασμένη Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, κάτοικος της Κρήνης ενώ έκοβε ξύλα για το σπίτι του βρέθηκε προ εκπλήξεως... Στην προσπάθεια του να κόψει έναν κορμό από πεύκο, το μηχάνημα με το οποίο τεμάχιζε τα ξύλα του "γύριζε".

Ο κορμός δεν κοβόταν με τίποτα! Στην συνέχεια δοκίμασε να κόψει άλλους κορμούς και το μηχάνημα δούλευε κανονικά... Προσπάθησε και πάλι αρκετές φορές όμως το αποτέλεσμα το ίδιο!

Το συγκεκριμένο ξύλο, όπως ο ίδιος είπε στο Patrasevents.gr δεν μπορούσε να το "σχίσει". 'Όταν κοίταξε πιο προσεκτικά είδε αυτή την εικόνα:
Ο κορμός δεν κοβόταν με τίποτα γιατί είχε χαραγμένο στο κέντρο τον Τίμιο Σταυρό! Xylo10

Έναν χαραγμένο σταυρό στο ξύλο! Όσο και αν προσπαθούσε να εξηγήσει το περιστατικό με λογική, δεν τα κατάφερε. Το απόγευμα στο καφενείο αφού είπε σε άλλους γείτονες τι έγινε απευθύνθηκαν στον ιερέα της περιοχής ο οποίος απάντησε πως θέλημα του Κυρίου είναι ο κορμός να μην κοπεί.

mwlonlave.blogspot.gr
eleni
eleni
Poster
Αριθμός μηνυμάτων : 109

Ο κορμός δεν κοβόταν με τίποτα γιατί είχε χαραγμένο στο κέντρο τον Τίμιο Σταυρό! Empty Απ: Ο κορμός δεν κοβόταν με τίποτα γιατί είχε χαραγμένο στο κέντρο τον Τίμιο Σταυρό!

Την / Το Παρ Οκτ 18, 2013 8:42 am
panemorfos :18:  !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης