Μοιραστείτε
Πήγαινε κάτω
Γιώτα
Γιώτα
ΤeamOwner
ΤeamOwner
Αριθμός μηνυμάτων : 187

Πονεμένη Ψυχή Empty Πονεμένη Ψυχή

Την / Το Δευ Φεβ 25, 2013 12:13 pm
Φήμη μηνύματος : 100% (2 ψήφοι)
ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΨΥΧΗ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ

Πονεμένη μου ψυχή, δοκιμάζεσαι σκληρά, ο πόνος κι η δοκιμασία σ’έχει καταβάλλει, νομίζεις πως δεν υπάρχει διέξοδος για σένα. Μη ολιγοπιστής, μη αποθαρύνεσαι, μη ξεχνάς ότι υπάρχω και εγώ. Την δοκιμασία που περνάς, έγω την επέτρεψα. Μη παραξενεύουν τα λόγια μου, γνωρίζεις πόσο σε αγαπώ, η αγάπη μου για σένα φαίνεται στο Σταυρό. Τον Υιόν μου θυσίασα για σένα να σε λυτρώσω απ’τα δεσμά της  αμαρτίας. Μη ξεχνάς ακόμη οτι σ’ευλόγησα πολλές φορές κατα το παρελθόν, πέρασες και καλές μέρες, γιατί ξεχνάς τόσο γρήγορα τις ευλογίες μου.

Για θυμίσου απο πόσους πειρασμούς και δυσκολίες σ’ελευθέρωσα. Εγώ σκορπώ τα αγαθά μου παντού, είμαι ο Πατέρας κι ενδιαφέρομαι για τα παιδιά μου. Εάν είσαι παιδί μου και με αγαπάς, θα με δοξάσεις, θα δείξεις εμπιστοσύνη σε μένα. Μη ξεχνάς πως ο δρόμος ο δικός μου περνά απο δύσκολα μονοπάτια, αυτό το πέρασα και εγώ σαν άνθρωπος. Δοκίμασα το πόνο, την εγκατάληψη, το σταυρό το θάνατο, αλλά όλα αυτά οδηγούν στην ανάσταση στη ζωή.

Ο πόνος και οι θλίψοις  είναι ο κλήρος όλων των ανθρώπων εδώ στη γή. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα που έφερε η αμαρτία, και η αποστασία του ανθρώπου από εμένα. Εγώ δεν έκενα Νοσοκομεία ούτε Νεκροταφεία εγώ έκανα Παράδεισο και εκεί έβαλα τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος προτίμησε το θάνατο και όχι τη ζωή. Τώρα έχω ετοιμάση βασιλεία για σένα. Οι θλίψεις που περνάς είναι εφήμερες, προσωρινές, σκόπος των είναι η μετάνοια σου, θέλω να σε ετοιμάσω, να σε να σε καθαρίσω απο τις σκουριές που άφησε η αμαρτία μέσα σου.

Όταν έχεις την υγεία σου, είσαι τόσο απησχολημένος με τη δουλεία σου, με την οικογενειά σου, με τον εαυτό σου, που δεν έχεις καιρό για μένα. Λίγο με θυμάσε, λίγο με σκέφτεσαι, πολλές φορές ούτε με λογαριάζεις.Πόσο καιρό έχεις να προσευχηθής, το ξέρεις;

Για την Εκκλησία μου δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου, κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα  με θυμάσαι, θυμάσαι πότε κοινώνησες, πότε εξομολογήθηκες; Εγώ δε σε εόχλησα, δε σε βίασα ποτέ, το δικό μου πρόσταγμα είναι :<< όστις θέλει οπίσω μου ελθίν…>>, θέλω αυτοί που με αγαπούν, να με αγαπούν ελεύθερα με τη καρδιά τους.

Πολλοί με θυμούνται όταν αρρωστήσουν, όταν βρεθούν σε κάποια δύσκολη θέση, τότε με φωνάζουν, με παρακαλούν και τότε τρέχω, είμαι κοντά τους, εγώ τους δίδω υπομονή κουράγιο, εγώ τους θεραπεύω πολλές φορές δεν ακούω ούτε ένα ευχαριστώ απο το στόμα τους. Δεν πιστεύω να κάνεις και εσύ το ίδιο.

Σε ερωτώ, τι προτιμάς να πάρω την αρρώστια σου, να σε βγάλω απο τη δοκιμασία που περνάς, ή να σε σώσω τηνψυχή σου; Σου υπόσχομαι πως μπορώ να κάνω και τα δύο. Μπορώ με ένα λόγο μου να απομακρύνω τη θλίψη απο την ζωή σου, αλλά τη σωτηρία της ψυχής σου δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου, χρειάζεσαι και εσύ. Μπορείς να μου πεις ένα ΝΑΙ με τη καρδιά σου, μπορείς να πιστέψεις σε μένα, μπορείς να μετανοήσεις τώρα, να εξομολογηθείς να αλλάξης ζωή, εάν θελήσεις να το κάνεις τότε όλα θα αλλάξουν στη ζωή σου, τότε θα καταλάβεις γιατί περνάς αυτή τη δοκιμασία.

Τότε θα καταλάβης << αυτή η ασθένεια ούκ έστι θάνατον >> αλλα είναι επίσκεψης δική μου, είναι το φάρμακο που δίδω σ’αυτούς που αγαπώ, σε αυτούς που θέλω να σώσω.

Μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου, σε αγαπώ ότι και αν έκανες στη ζωή σου, η αγκαλιά μου είναι ανοικτή για σένα. Σύντομα θα περάση η δοκιμασία, θα ανατείλη και πάλι ο ήλιος, σε  περιμένω μη με ξεχάσεις, εγώ σε θυμάμε πάντοτε.Εάν με ξεχάσης πάλι θα σε επισκευθώ, γιατί σε αγαπώ, θέλω τη σωτηρία σου. Μη ξεχνάς ότι πάνω απο την υγεία σου , πάνω απο τη δουλεία σου, είναι η ψυχή σου, είναι η σωτηρία σου, είμαι εγώ.

Σου δίνω ακόμη μια ευκερία για να σωθής, μη την χάσης ίσώς να είναι η τελευταία. Πιστέυω πως θα ακούσης τη φωνή μου, θα προσέξεις τα λόγια μου.Φυλλάδιο ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ Ο.Χ.Α "ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης